LATVIJAS ULTRAS

LAT futbola forums
It is currently 28-03, 10:50

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03-12, 15:33 
Offline
ultras

Joined: 11-06, 12:17
Posts: 328
Location: MF Liepaja
šito es īsti nesaprotu. kāpēc sporta veidam un komandai jācieš par to, ka dome ilgus gadus atbildīgā amatā tur Villerušu. Tā vietā, lai nogrieztu finansējumu būtu labāk patriekuši to čali.

_________________
www.metalfans.co.nr


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 04-12, 08:48 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 07-06, 14:54
Posts: 589
Location: Riga
loop wrote:
šito es īsti nesaprotu. kāpēc sporta veidam un komandai jācieš par to, ka dome ilgus gadus atbildīgā amatā tur Villerušu. Tā vietā, lai nogrieztu finansējumu būtu labāk patriekuši to čali.


NU domājams ka Villeruš tur ir bik pa daudz ieziepējies lai jamo tik vienkāši patriektu :) Solīja jau viņš, ka uz next sezonu komanda būs un spēlēs virslīgā :) būšot jauni sponsori utt :) gribētos jau ticēt, bet ............


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10-12, 14:37 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 09-04, 12:01
Posts: 143
Location: Skonto
Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde šodien, 8.decembrī nolēma, ka līdz 15.janvārim LFF Sacensību daļai jāapzina un jādod ziņojums par iespējamo 2009.gada sezonas LMT Virslīgas sastāvu.

Tāpat LFF valde apstiprināja nākamā gada budžetu, uzklausīja Sieviešu futbola komitejas ziņojumu un nolēma nākamā gada janvārī rīkot Sieviešu futbola konferenci, lai noskaidrotu Sieviešu futbola nākotnes attīstības iespējas.

Jauno futbolistu pārejas noteikumus valde šodien nolēma pielāgot FIFA noteikumiem, nosakot piecu gadu pārejas periodu. Šis lēmums nozīmē, ka būtiski pieaugs kompensācijas maksas iepriekšējiem spēlētāja klubiem, līdz 2013.gadā sasniegs 10 000 eiro par gadu.

Iegūs komandas, kas audzina jaunos spēlētājus ;)

http://www.lff.lv/lv/news/2008/12/01/

_________________
Sarkanbaltā tērpjamies un par Latvijas godu cīnamies!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 10-12, 16:00 
Offline
ultras

Joined: 11-06, 12:17
Posts: 328
Location: MF Liepaja
par to ieguvumu es gan shaubos, jo Latvijaa speeletaaju tirgus ir pusdziivs. manupraat savaa starpaa klubi gandriiz netirgojas - vai nu pieprasa neadekvaati augstas cenas, vai arii speeleetaaji paariet bez maksas, kaa briivie agjenti. vismaz oficiaali tiek pasniegts, ka bez maksas.

_________________
www.metalfans.co.nr


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 12-01, 12:56 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 02-10, 10:27
Posts: 223
Location: Das heiSSt Mitau
"Vindava" atsakās no spēlēšanas Virslīgā

Ventspils "Vindavas" klubs pirmdien paziņoja par lēmumu atteikties no piedalīšanās 2009.gada Latvijas futbola virslīgas čempionātā un arīdzan Latvijas kausa izcīņā.


Kā iemeslus šādai rīcībai klubs min finanšu krīzi un profesionālā futbola krīzi Latvijā. Tāpat "Vindava" pārmet Olimpiskā centra "Ventspils" vadībai, kas pēc kluba sacītā "visādā veidā kavē futbola attīstību un atklāti lobē citu sporta organizāciju intereses, kaitējot FK "Vindava" interesēm".



Klubs turpmāk nodarbosies ar bērnu, pusaudžu un senjoru futbola atbalstīšanu un attīstīšanu, kā arī ar amatieru futbola atbalstīšanu.

Netiek arī izslēgta FK "Vindava" atgriešanās iespēja profesionālajā futbola arēnā nākotnē. Kluba valde pauž cerību, ka situācija Latvijas ekonomikā, Latvijas futbolā un Ventspils sportā ātri atveseļosies.

Pērnā gada sezonā "Vindavas" futbolisti Latvijas virslīgas čempionātā izcīnīja astoto vietu desmit komandu konkurencē, saglabājot vietu valsts spēcīgāko klubu kompānijā.

delfi.lv


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 03-02, 17:36 
Offline
ultras

Joined: 31-07, 09:10
Posts: 54
"Blāzma" tomēr spēlēs Virslīgā

"Šodien nosūtījām federācijai vēstuli, ka Virslīgā spēlēsim. Finansējums ir atrasts," sarunā ar eSports.lv pastāstīja Rēzeknes "Blāzmas" galvenais treneris Žanis Ārmanis. Savukārt divi kluba jaunie futbolisti - Antons Kurakins un Krišjānis Vallers - karjeru turpinās Glāzgovas "Celtic" sistēmā.

"Šodien nosūtījām federācijai vēstuli, ka Virslīgā spēlēsim. Vajadzīgais finansējums ir atrasts. Tā kā [LFF Sacensību daļas vadītājs Jānis] Skredelis teica, ka ir laiks savu lēmumu apdomāt līdz rītdienai, viss vēl varēja mainīties. Bija sapulce ar komandu - sarunājām, ka spēlēsim. Nespēlēšana Virslīgā bija tikai kluba prezidenta lēmums - nebija naudas, tāpēc viņš negribēja, lai mēs spēlējam. Tomēr atrisinājām šo problēmu," šodien sarunā ar eSports.lv pastāstīja Rēzeknes "Blāzmas" galvenais treneris Žanis Ārmanis.

"Divi mūsu spēlētāji - Krišjānis Vallers un Antons Kurakins - rīt U-19 sastāvā spēlēs pret igauņiem. Uzreiz pēc tam viņi lidos uz Skotiju, kur paliks Glāzgovas "Celtic" sistēmā." Ārmanis arī piebilda, ka par abu spēlētāju pāreju Rēzeknes klubs saņems naudas summu, tomēr vēl tas nav noticis - abu klubu starpā tikai veiksmīgi noritējušas sarunas. Iespējams, tieši šī nauda "Blāzmai" palīdzēs pilnvērtīgi aizvadīt sezonu. Savukārt uzbrucējs Guntars Silagailis patlaban uz pārbaudes laiku pievienojies Īrijas Premjerlīgas klubam "Cork City".

Citas izmaiņas komandas sastāvā pagaidām nav paredzētas. "Tuvākajās dienās no "Kryvbas" atgriezīsies Artūrs Silagailis, taču par viņa palikšanu ukraiņu klubā vēl nekas nav zināms. Rēzeknieši komandā tāpat paliks. Iespējams, būs vēl kāds jauns spēlētājs, ja pietiks naudas. Varbūt kāds atbrauks no Daugavpils. Domāju, ka svētdien aizvadīsim pirmo pārbaudes spēli - varbūt Daugavpilī, bet, ja ne, brauksim uz Rīgu. Turpinām trenēties Rēzeknē un Ludzā. Pagaidām citur nebrauksim, varbūt nākamnedēļ gan."

esports.lv


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by Forumenko © 2006–2014