| # :: # |
| Author |
Message |
mozolis ultras

|
Posted: 08-06, 11:38 Post subject: |
|
|
Mēs FK Jelgava ar labprāt pievienotos!
mēs takā esam salīdzinoši jauns supports Latvijas futbolā un 1. līgā šobrīt vienīgie, bet par sevi un mums labprāt pastāstītu, jo vairs jau nav aiz kalniem ka tuvākajos gados būsim virslīgā!! |
|
| Back to top |
|
 |
loop ultras
|
Posted: 08-06, 20:28 Post subject: |
|
|
sorry par off-top, bet man liekas, ka ar Jelgavas pashreizeejo speeli jums liidz virsliigai ir taalu. Pat LM-1 ar saviem beerniem-aizsargiem gandriiz izraava uzvaru.
par fanoshanu 1.liigaa, protams, visu cienju, skaidrs, ka tas, kas bija veerojams Liepājā zināmu iemeslu dēļ ne tuvu nebija jūsu labākais sniegums sektorā. |
|
| Back to top |
|
 |
mozolis ultras

|
Posted: 09-06, 23:26 Post subject: |
|
|
nu nevaram visi pavilkt finansiāli visus izbraukumus un tai laikā iekrita diezgan padaudz un tāli braucieni!! LM-2 tas tik bij sezonas sākums kamēr nav iespēlējušies!!!
Jūsu komandai LMar nemaz tik spoži neiet!!! |
|
| Back to top |
|
 |
mozolis ultras

|
Posted: 09-06, 23:27 Post subject: |
|
|
mums ir tuvāk tikt uz virslīgu nekā jums pie kādas medaļas!!! :):) |
|
| Back to top |
|
 |
loop ultras
|
Posted: 10-06, 10:19 Post subject: |
|
|
| mozolis wrote: | mums ir tuvāk tikt uz virslīgu nekā jums pie kādas medaļas!!! :):) |
es arii nebljaustos, ka mums shogad buus medaljas. lai gan turniira tabulaa situaacija nav nemaz tik bezceriiga, komandas sniegums liecina, ka mees vareetu atkaartot skontu "panaakumu" un palikt bez eirokausiem. vairaak par medaljaam muus pashlaik uztrauc kaa tikt valjaa no Andrejeva.
Sezonas saakums tajaa speelee bija arii LM-1, pie tam, atshkjiriibaa no Jelgavas, Liepaajas jaunaas komandas kontaa liidz shai sezonai nebija neviena oficiaala macha.
Es ljoti priecaatos, ja Jelgava buutu virsliigaa - pilseteaa tomeer ir kkaadas tradiiciijas, pie tam izbraukumu gjegraafijas paplashinaahsnaaas vienmeer ir pozitiiva, bet shaubos, ka bez sastaava pastiprinaashanas tas notiks tuvaakajos piecos gados. |
|
| Back to top |
|
 |
dragoo Site Admin

|
Posted: 10-06, 11:40 Post subject: |
|
|
nu pagaidām jau FK Jelgava ir 3. vietā, priekšā FK DAugava un FK Jaunība-
ja kvai nevienu no šīm komandām neapsteigtu, un pašiem būtu iespējas savākt finansējumuu virslīgai, tad varētu cerēt, ka kādas no pirmajām komandām atteiktos no iespējas spēlēt virslīgā!
es piem. būtu priecīgāks braukt uz Jelgavu atbalstīt, nevis uz Vpili... tīri finansiali arī izdevīgi! |
|
| Back to top |
|
 |
mozolis ultras

|
Posted: 10-06, 19:56 Post subject: |
|
|
| nu ja tiks virsligā tad jau ar tiks pastiprnāts sastāvs ar pusprof unprof futbolistiem!!! viennkārši pašlaik itkā klubs uz to vēl nespiež jo gaida ka uzcels jauno stadionu (2010 pabeidz) bet ar nenoliedza ka šogad ies uz to ja varēs vismaz kautvai uz pārspēlēm!!! tāka speciāli nezaudēsim lai netiktu virslīgā!!! ar LM - 1 tā bij pirmā spēle 1. līgā bet pirms tam bij vēl kausa izcīņa! |
|
| Back to top |
|
 |
Molodoy ultras

|
Posted: 03-07, 00:12 Post subject: |
|
|
Привет сконтам!
Респект лабусам!
A.C.A.B!
 |
|
| Back to top |
|
 |
akuljavij Guest
|
Posted: 03-07, 00:43 Post subject: |
|
|
не ну вы конечно герои,базара ноль...налетать на школьников которые мирно шли по домам...я понимаю ещё накрыть людей кто поддерживает хулс движение.
А так вы молодцы,есть чем гордиться полюбасу! прирождённые хулиганы...
было бы ещё чем гордиться,выложив эту фотку... |
|
| Back to top |
|
 |
Gafik ultras

Joined: 05 Jun 2007 Posts: 60 Location: (Skonto) Riga, Latvia
|
Posted: 03-07, 00:49 Post subject: |
|
|
ну теперь вы можете гордиться собой...
мои поздравления... |
|
| Back to top |
|
 |
Andris ultras

|
Posted: 03-07, 02:31 Post subject: |
|
|
Ja godīgi, tad "Skonto Ghosts" jau krietnu laiciņu iepriekš, cik man zināms, nebūt sevi nepozicionēja kā hooligans vai lads u.t.m.l. Bija ļoti interesanti lasīt pēdējā žurnāla klubs numurā par "Kaujas ultrām" un vienkārši "Ultrām", par to, kāda ir atšķirība starp šīm abām kustībām...
Viens vienīgs jautājums "FKV Lads" puišiem - Ar kādu mērķi tika atņemts šis banneris "Skonto Ghosts" puišiem ? |
|
| Back to top |
|
 |
akuljavij Guest
|
Posted: 03-07, 02:34 Post subject: |
|
|
Что-бы кому-то доказать,что им всё ни по чём  |
|
| Back to top |
|
 |
dragoo Site Admin

|
Posted: 03-07, 07:22 Post subject: |
|
|
| pag, kāds man var paskaidrot, kas tur ir iisti noticies, esmu kko palaidis garām! |
|
| Back to top |
|
 |
sominens ultras

|
Posted: 03-07, 09:02 Post subject: |
|
|
| dragoo wrote: | | pag, kāds man var paskaidrot, kas tur ir iisti noticies, esmu kko palaidis garām! |
kas tu renerdzi? baneri nolaupījuši huļigāni tādi! |
|
| Back to top |
|
 |
slon ultras
|
Posted: 03-07, 10:07 Post subject: |
|
|
| Герои, что-тут сказать. Теперь только осталось распиарить компанию по всему инетхулзпространству. Успехов вам в дальнейшем, парни!!! |
|
| Back to top |
|
 |
|