| # :: # |
| Author |
Message |
loop ultras
|
Posted: 17-06, 14:06 Post subject: |
|
|
| Var jau arī iznest problēmu tautās - atklāto vēstuli Namejam izsūtīt arī esportam, delfiem, utt. |
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 17-06, 14:18 Post subject: |
|
|
| domāju, ka pa ļaunu nenāktu |
|
| Back to top |
|
 |
zigiss ultras
|
Posted: 17-06, 14:57 Post subject: |
|
|
| attīstot ideju, es pat ieteiktu sūtot nameja vēstuli, priekš medijiem pielikt klāt atsevišķu paskaidrojošu info, kur uzrakstītu kāpēc tāda vēstule tapusi, kas un kā notiek izlašu atbalstīšanā, nameja lomu tajā un atbilstību attīstības tendencēm pasaulē. lai neizskatās pēc atsevišķu cilvēku neapmierinātības - žurnaļugas jau diezgan maz ko saprot, kontakts viņiem ir tikai ar nameju, līdz ar to tāpat domā, ka Latvijas fanu kodols ir tieši barkāns un trīs blondīnes. |
|
| Back to top |
|
 |
Edward ultras

|
Posted: 17-06, 15:01 Post subject: |
|
|
Latvijas fanu kodols ir tieši barkāns un trīs blondīnes
Zigi! Tieši desmitniekā! |
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 17-06, 15:13 Post subject: |
|
|
| aš asara notecēja |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 17-06, 17:21 Post subject: |
|
|
ideja ir apsveicama, bet es taja varu piedalities kaa persona, nevis ka organizacijas parstavis!!! jo diemzel ir dazi namejs fani kas ir YA bet domajams ka nakam sezon vairs nebus!!! par ko varetu minet atklataja vestule - o ka Namejs fanu dzives idealogija ir "REKLAMAS FANI", tas ir cilveki, kam tikai rup, lai kads iestajas vinu "very cool fans" organizacija un ienak $$$ par kuram Barkans var atkal uzdzivot!!! man tads jautajums Ultras LV ir officjali registretas???  |
|
| Back to top |
|
 |
Saulessirds ultras
|
Posted: 17-06, 20:04 Post subject: |
|
|
Intelektuāli ilustrēšu karikatūru.
melni baltās svītrās(līdzīgi hokeja tiesneša formas tērpam)gērbts vīrietis,priekšā uz strīpotā krela rāmītis,rāmīti teksts:"FANU KULTŪRA".Pretī stāv Barkāns un tiesnesis pacēlis labo roku,rokā sarkana kartīte,Barkānam saka:"TU ESI NORAIDĪTS NO FANU SEKTORA!"
Karikatūra uz lielformāta palaga un izklāta sektorā.
Ir pazīstami grafiti mākslinieki,kas specializējas uz animāciju.Atliek kooperēties un finansiāli nosegt akciju. |
|
| Back to top |
|
 |
ost ultras
|
Posted: 17-06, 20:32 Post subject: |
|
|
| Saulessirds wrote: | Intelektuāli ilustrēšu karikatūru.
melni baltās svītrās(līdzīgi hokeja tiesneša formas tērpam)gērbts vīrietis,priekšā uz strīpotā krela rāmītis,rāmīti teksts:"FANU KULTŪRA".Pretī stāv Barkāns un tiesnesis pacēlis labo roku,rokā sarkana kartīte,Barkānam saka:"TU ESI NORAIDĪTS NO FANU SEKTORA!"
Ir pazīstami grafiti mākslinieki,kas specializējas uz animāciju.Atliek kooperēties un finansiāli nosegt akciju. |
Es uzskatu, ka SDK Namejs nav tik vērts, lai viņu dēļ kaut ko terēties un zīmētu. Antireklāma arī ir reklāma. Mana doma bija tikai viņiem to pateikt, aizrakstīt vēstuli un viss. |
|
| Back to top |
|
 |
Saulessirds ultras
|
Posted: 17-06, 22:24 Post subject: |
|
|
| ost wrote: |
Es uzskatu, ka SDK Namejs nav tik vērts, lai viņu dēļ kaut ko terēties un zīmētu. Antireklāma arī ir reklāma. Mana doma bija tikai viņiem to pateikt, aizrakstīt vēstuli un viss. |
Arī fakts. |
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 18-06, 10:07 Post subject: |
|
|
| Saulessirds wrote: | Intelektuāli ilustrēšu karikatūru.
jēzīt  |
|
| Back to top |
|
 |
maarc ultras

|
Posted: 18-06, 11:15 Post subject: |
|
|
| pietiek ar uzraxtu SDK Nmejs un ar sarkanu svītru pāri. |
|
| Back to top |
|
 |
petrini ultras

|
Posted: 18-06, 15:27 Post subject: |
|
|
| Vai - SDK NAMEJS izeja ir tur ----> |
|
| Back to top |
|
 |
Jeekabs ultras
|
Posted: 19-06, 21:35 Post subject: |
|
|
paliek intresanti...liidz rudenim pagaidiet luudzu  |
|
| Back to top |
|
 |
Jeekabs ultras
|
Posted: 19-06, 21:38 Post subject: |
|
|
| KarlisASK wrote: | ideja ir apsveicama, bet es taja varu piedalities kaa persona, nevis ka organizacijas parstavis!!! jo diemzel ir dazi namejs fani kas ir YA bet domajams ka nakam sezon vairs nebus!!! par ko varetu minet atklataja vestule - o ka Namejs fanu dzives idealogija ir "REKLAMAS FANI", tas ir cilveki, kam tikai rup, lai kads iestajas vinu "very cool fans" organizacija un ienak $$$ par kuram Barkans var atkal uzdzivot!!! man tads jautajums Ultras LV ir officjali registretas???  |
vispaar es tev neticu..nevienam vaardam...un aizdomiigs ir arii Tavs peedeejais jautaajums!! paareejie njemiet veeraa.Shitam dzeltanajam veel nevar ticeet. |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 20-06, 08:32 Post subject: |
|
|
| Jeekabs wrote: | | KarlisASK wrote: | ideja ir apsveicama, bet es taja varu piedalities kaa persona, nevis ka organizacijas parstavis!!! jo diemzel ir dazi namejs fani kas ir YA bet domajams ka nakam sezon vairs nebus!!! par ko varetu minet atklataja vestule - o ka Namejs fanu dzives idealogija ir "REKLAMAS FANI", tas ir cilveki, kam tikai rup, lai kads iestajas vinu "very cool fans" organizacija un ienak $$$ par kuram Barkans var atkal uzdzivot!!! man tads jautajums Ultras LV ir officjali registretas???  |
vispaar es tev neticu..nevienam vaardam...un aizdomiigs ir arii Tavs peedeejais jautaajums!! paareejie njemiet veeraa.Shitam dzeltanajam veel nevar ticeet. | ja godigi man pilnigi vienalga vai tu man tici vai ne!!! es savus vardus padaru darbos nevis tiaki tuksha solishana un ta tas bijis vienmer un bus vienmer!!!lai vai kada jautajuma, tapec tava ticeshana, neticeshana man dzili ir vienalga!!! plus mans pedejais teikums bija versts ar vienu domu, ko iespejams tavai trulajai domashanai vel nesaprast, bet varu pateikt vajadzigie cilveki saprata un privati atbildeja!!! |
|
| Back to top |
|
 |
|