LATVIJAS ULTRAS

LAT futbola forums
It is currently 24-04, 17:25

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: LATVIJA-DA'NIJA 2007
PostPosted: 05-06, 14:26 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 05-06, 14:20
Posts: 2224
Location: Skonto "H-Side"
Latvijas nacionālā futbola izlase,
6.jūnijā plkst.21.30 "Skonto" stadionā
spēlē 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas maču
pret Dānijas izlasi.

_________________
"ULTRA" heisst soviel wie "extrem", Ultras sind also die extremen Fans


Last edited by Edward on 22-04, 10:09, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 06-06, 00:48 
я надеюсь латвийская сборная проанализировала свою игру с испанией , думаю они постраются показать хоть тут достойную борьбу... :twisted:


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 06-06, 11:29 
Šodien Latvijas valstsvienības futbolisti aizvada 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra F grupas spēli, tiekoties ar Dānijas izlasi.

Spēle notiks Rīgā, "Skonto" stadionā, un sāksies plkst.21.30. Tiešraidē to varēs redzēt LTV7 kanālā.

Latvijas valstsvienības sastāvā pēc diskvalifikācijas izciešanas šajā mačā atgriezīsies vadošais aizsargs Igors Stepanovs. Pastāv cerība, ka pēc traumas izārstēšanas Latvijas izlases pieteikumā tiks iekļauts uzbrucējs Marians Pahars.

Dānijas izlase Rīgā ieradās pēc skandalozā mača ar Zviedriju sestdien Kopenhāgenā. Jau ziņots, ka spēle sestdien tika pārtraukta 89.minūtē, kad kāds līdzjutējs centās uzbrukt tiesnesim pēc tam, kad viņš piešķīra 11 metru soda sitienu uz dāņu vārtiem, kā arī no laukuma noraidīja Kristiānu Poulsenu. Spēles rezultāts tajā brīdī bija 3:3. UEFA paziņojusi, ka līdz izmeklēšanas beigām rezultāts netiks apstiprināts. Visticamāk, dāņiem tiks ieskaitīts tehniskais zaudējums ar 0:3.

F grupā bez Latvijas un Dānijas valstsvienībām spēlē arī Zviedrijas, Spānijas, Ziemeļīrijas, Īslandes un Lihtenšteinas izlases. Līdz 2007.gada novembrim komandas aizvadīs divu apļu turnīru, katra ar katru sacenšoties savā un pretinieku laukumā. Pirmo divu vietu ieguvējas izcīnīs tiesības piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas notiks no 2008.gada 7.jūnija līdz 29.jūnijam Austrijā un Šveicē.

Latvijas valstsvienība 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra F grupas kopvērtējumā ar trim punktiem piecās spēlēs ieņem septīto vietu. Latvijas futbolisti savā laukumā ar 0:1 zaudēja Zviedrijai, ar 4:0 sagrāva Īslandi un ar 0:2 piekāpās Spānijai. Savukārt viesos Latvijas komanda ar vienādu rezultātu 0:1 zaudēja Ziemeļīrijai un Lihtenšteinai. Pēc neveiksmes Lihtenšteinā no galvenā trenera amata atkāpās bijušais komandas galvenais treneris Jurijs Andrejevs.

Savukārt Dānijas izlase ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ieņem ceturto pozīciju. Dāņi savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Ziemeļīriju, viesos ar 2:0 pieveica Īslandi, ar 4:0 sagrāva Lihtenšteinu un ar 1:2 zaudēja Spānijai.

F grupas kopvērtējumā priekšgalā ar 14 punktiem atrodas Ziemeļīrijas izlase. Par diviem punktiem mazāk ir Zviedrijai un Spānijai. Ceturto vietu ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ieņem dāņi, bet piektajā un sestajā pozīcijā ar četriem punktiem atrodas Lihtenšteinas un Īslandes valstsvienības. Latvijas valstsvienība ar trim punktiem noslēdz grupas kopvērtējumu.

Līdz šim Latvijas un Dānijas izlases savā starpā tikušās divas reizes. 1992.gada augustā Rīgā 1994.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā tika fiksēts pārsteidzošs neizšķirts 0:0. Latvijai tā spēle kļuva par vēsturisku, jo izdevās izcīnīt pirmo punktu oficiālajos mačos pēc valstiskās neatkarības atgūšanas. Dāņi tajā laikā bija Eiropas čempioni. Savukārt tā kvalifikācijas cikla otrā apļa mačā Kopenhāgenā Latvija cieta neveiksmi ar 0:2.

FIFA pasaules rangu tabulā Latvija ieņem 104.vietu, bet Dānija atrodas 23.pozīcijā.

Latvijas futbola izlases sastāvs spēlei ar Dāniju: vārtsargi - Aleksandrs Koliņko, Andrejs Piedels, Pāvels Doroševs; aizsargi - Oskars Kļava, Deniss Ivanovs, Igors Stepanovs, Māris Smirnovs, Kaspars Gorkšs, Deniss Kačanovs, Dzintars Zirnis, Artūrs Zakreševskis; pussargi - Imants Bleidelis, Vitālijs Astafjevs, Juris Laizāns, Andrejs Rubins, Genādijs Soloņicins, Aleksejs Višņakovs, Andrejs Perepļotkins, Aleksandrs Cauņa; uzbrucēji - Māris Verpakovskis, Ģirts Karlsons, Marians Pahars, Andrejs Prohorenkovs, Vits Rimkus.

Dānijas futbola izlases sastāvs spēlei ar Latviju: vārtsargi - Tomass Sorensens, Jespers Kristiansens, Stefans Andersens; aizsargi - Dāniels Āgers, Kaspers Bogelunds, Larss Jakobsens, Leons Andrēasens, Martins Laursens, Mikāls Grāvgārds, Niklass Jensens; pussargi - Tomass Kalenbergs, Kristians Poulsens, Dāniels Jensens, Deniss Rommendāls, Mikāls Silberbauers, Rasmuss Vurts; uzbrucēji - Martins Jorgensens, Jespers Gronkjērs, Jons Dāls Tomasons, Niklass Bendtners, Mortens Rasmusens, Deniss Sorensens.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 06-06, 11:29 
Galvenais tiesnesis: Matteo Simone Trefoloni (IT)
Asistenti: Renato Faverani (IT), Massimiliano Grilli (IT)
Ceturtais tiesnesis: Andrea de Marco
Inspektors: Jean-Claude Jourquin (Beļģija), UEFA delegāts: Jean-Louis Piette (Francija)


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 06-06, 23:18 
Offline
ultras

Joined: 06-06, 23:14
Posts: 18
Location: Riga
Malači ! Ļoti liels prieks par visiem , kuri atbalstīja Latvijas izlasi! Jā ... spēle nebija no tām labākajām , bet atbalstijām cik varējām ! Ļoti lielu ieguldījumu atbalstā deva ruports.. žēl ka tikai pēc pirmā puslaika viņš izlādējās, bet tas nekas , galvenais ka esam uz pareizā ceļa :) :arrow:

Ultras Latvija forever!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07-06, 08:45 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 05-06, 14:20
Posts: 2224
Location: Skonto "H-Side"
Starkovs: "Iesaku līdzjutējiem būt pacietīgiem"
Image
Pēc šodien aizvadītās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles futbolā pret Dānijas izlasi Latvijas valstsvienības galvenais treneris Aleksnadrs Starkovs par savas komandas spēli izteicās diezgan pozitīvi.

"Liels paldies līdzjutējiem par atbalstu. Spēlējām labi, taču Dānija bija stiprāka. Spēlētājiem neko nevaru pārmest, jo izdarījām visu, ko varējām," klātesošos uzrunāja Starkovs. "Mūsu iespējas palika neizmantotas, jo dāņi vienkārši bija labāki aizsardzībā nekā mēs uzbrukumā. Vēlos lūgt, lai līdzjutēji ir pacietīgi, jo spēle arvien uzlabojas. Šodien nocīnījāmies visas 90 minūtes līdz pat beigām."

_________________
"ULTRA" heisst soviel wie "extrem", Ultras sind also die extremen Fans


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 07-06, 10:48 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 05-06, 19:57
Posts: 60
Location: (Skonto) Riga, Latvia
http://latvija.tv/watch.php?id=13728 Видео с игры, как то Верпаковский слишком жадничал в этой игре... :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18-10, 16:34 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 05-06, 19:57
Posts: 60
Location: (Skonto) Riga, Latvia
Ну вот ответная игра, мягко не порадовала. Особенно огорчил гол на 90-й минуте, который вообще не в кассу был, а ведь могли попробывать и на ничью сыграть. Голы пропустили берущиеся. Комментировать что-то даже не очень хочется. До сих под впечатлением от игры Россия - Англия.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 18-10, 17:36 
:sad: нет слов... зато у нас гол красивый))


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 19-10, 12:53 
Gafik mozhet ja chto to ne tak ponimaju v futbole, no mne kazhecca chto rezuljtat po svojej suti sootvetstvoval scenariju irgi, horosho chto hotj odin gol zabili eto tozhe radujet. Datchane polonostju vladeli iniciaitivoj i nikakoj nichji tam by nebylo. No jestj odno no. Jesli by ne glupij penaljti v nachale igri (moje mnenije chto tam nichego ne bylo)!!! Ona by byla sovsem drugaja no posle propushennogo gola ona stala takoj kakaja ona byla.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: 19-10, 14:25 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 05-06, 20:29
Posts: 164
Location: Riga/London
ne skazhi 4to momentov u Dat4an bilo ooo4enj mnogo,ix bilo gdeto 5 iz kotorix realizovali 3! da,mja4 kontrolirovali s podavlajuwwim preimuwestvom,da i tolku?ranwe kogda protivnik pokazival takuju igru,mi prespokojno mogli slabatj v nu4ju,no nedostatok 6 igrakov osnovi skazalsja! :roll:

vot mat4 v Alma-Ati Kaz-Por 1:2 vot tam voobwe pisec,s4et ne po igre,dolzhno bilo bit 0:4 kak minimum...

_________________
klau,kas ta man-parastam pacanam,kam paari dvacaram?!!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20-10, 08:50 
Offline
ultras
User avatar

Joined: 05-06, 19:57
Posts: 60
Location: (Skonto) Riga, Latvia
Ну насколько я видел, то пенальти там был спорный. 2-й гол с углового какой то тупой получился, я долго не мог поверить что он забил. А насчет контролирования мяча, то на сколько я помню Латвия всегда играла на контратаках и мячом владеет не так много.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22-10, 10:33 
British eto sindorm Portugaljskih i Ispanskih komand :) sozdatj milion vozmozhnostej i realizovatj minimum ;)


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by Forumenko © 2006–2014