Posted: 20-05, 12:05 Post subject:
Latvijas Futbola federācija (LFF) sveic visus futbola līdzjutējus un LFF.lv apmeklētājus ar jauno produktu LFF mājaslapā - Elektronisko žurnālu. Šādu žurnālu LFF nolēmusi izveidot, ņemot vērā pieaugošo auditoriju elektroniskajiem medijiem.
"Ja pirms desmit gadiem dators lielākoties bija kalkulators, tad tagad, līdz ar interneta pieejamību un tehnoloģiju ātru attīstību dators ir saziņās un darba vide," saka LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.
LFF elektroniskajā žurnālā LFF iekļaus informāciju, kas nebūs pieejama citur - ekskluzīvas video intervijas, analītiskus rakstus u.c. Tāpat arī žurnālā ir pieejama iespēja lasītājiem atstāt savus komentārus, izteikt viedokli, kā arī komunicēt savā starpā un apspriest attiecīgās tēmas.
Posted: 28-05, 19:32 Post subject:
kaarteejaa LFF akcija kaa popularizeet vieteejo chempionaatu?
02.jūnijā 15.00 Olimps/RFS - SK L. Metalurgs
02.jūnijs ir trešdiena...saaciet tak beidzot domaat ar pareizo galu...
Posted: 12-06, 18:34 Post subject:
gadijuma LFF neapsolija ar LTV7 starpniecibu ka raids visas Skonto, LM un FKV speles???? es cereju ka bus vismaz viena spele PC10 laika kur nebus man jaklausas vezuvins vai ka vins tur, bet she tev pa LTV7 nerada LMT virsligas dueli FKV vs Skonto :@
Posted: 12-06, 21:45 Post subject:
Karlis wrote:
gadijuma LFF neapsolija ar LTV7 starpniecibu ka raids visas Skonto, LM un FKV speles???? es cereju ka bus vismaz viena spele PC10 laika kur nebus man jaklausas vezuvins vai ka vins tur, bet she tev pa LTV7 nerada LMT virsligas dueli FKV vs Skonto :@
kar tev problēma aiziet uz stadijonu un apstīties. ja jau esi supporters skonto vari ar uz izbraukumiem aizbraukt un redzēt spēli.
kar tev problēma aiziet uz stadijonu un apstīties. ja jau esi supporters skonto vari ar uz izbraukumiem aizbraukt un redzēt spēli.
JOhaidī, sarkastīji visus burtus arī tādā secībā kā es to gribēju rakstīt
Posted: 13-06, 16:50 Post subject:
528 wrote:
mozolis wrote:
Karlis wrote:
JOhaidī, sarkastīji visus burtus arī tādā secībā kā es to gribēju rakstīt
shobrid saskaros ar problemu nauda, tadel gruti! bet nu bija ari doma braukt uz sho izbraukumu! bet nu pedeja nedela sanaca "klusa" bet reali tas nemaina lietas butibu, kadel sho speli neradija?????
Posted: 13-06, 17:19 Post subject:
Skonto H-Side uz Ventspili neaizbrauca.
Izbraukums uz V-pili nenotika zemās aktivitātes dēļ.
Un vēl dažiem bija jāizvēlas starp V-pili un Kauņu.
Prioritāti atdevām Kauņai.
Posted: 13-09, 21:04 Post subject:
afigekj 3 rinķim spēļu laiki ļooooti zajebis, kas federaacija mērkaķi sēž pie šprices!!!! lai ne tikai darbdienaa speli taisa bet arii laiku kad reali pat skolens netiek uz speeli ja nebasto stundas ar kuru galu indreksons domaa
afigekj 3 rinķim spēļu laiki ļooooti zajebis, kas federaacija mērkaķi sēž pie šprices!!!! lai ne tikai darbdienaa speli taisa bet arii laiku kad reali pat skolens netiek uz speeli ja nebasto stundas ar kuru galu indreksons domaa
jā laiki nekādi, izbraukumi vispar...
nu Indriksons netaisa kalendaru, bet protams, ja esi galvenais, tad vismaz dod pareizas noraades
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4Next
Page 2 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum