Posted: 24-03, 02:25 Post subject: Brothers
Es nezinu vai šis ir pareizā vietā forumā, bet mani interesē šī lieta, brālība starp citu komandu ulrtām/faniem utt
Gate 7(Olympiakos)=Delije(CZ Beograd)
Gate4(PAOK)=Grobari(Partizan)
Gate13 Panathinaikos=Vīnes Rapid, Hammarby
Orginal 21(AEK)=Olimpique de Marrsielle
Lazio=Inter=Hellas Verona
Juventus=Legia Wasrhawa=ADDO de Haag
CZ Beograd=Spartak Moscow
Vai kāds var papildināt sarakstu un vēsturi ja iespējams
Gate 7 un delije brālība sākās 80's gados kad Pao vs Crvena Zvezda tikās Leoforos, gate 7 ieradās ar ''good luck'' vēlējumiem CZ , un tā sākās pirmie koontakti, vēlāk ar ''wellcome brothers'', vēlāk parādijās Orthodox Brothers , Takis Tsokulas bija Gate 7 līderis , bet un Georgios Kariasakis stadionā bieži ir delija karogi, tā pat Gate 7 ''Marakanā'', kaut gan mūsdienās laikam cita paudze, bet šī vienotība au tāda kā bija , kaut gan Olympiakos fani ir stipri, Pao Gate 13 līdz pagājušam gadam bija haoss,
PAOk-Partizan šākās kad Makis Mauromixalis(ja pareizi atceros) bija Gate 4 līderis , es īsti nezinu bet viņi ''noskatījās'' no lielākiem ienaidniekiem, Olympaikos(jā PAOK-Olympiakos , nevis PAOK-Aris ir nozīmīgāks ''derbijs'' ) un atrada savas krāsas Belgradā
Lazio-Inter-Verona=vairtākl politiska lieta,
Es zinu ka Polijā ir draudzība starp ultrām un arī naids , bet nezinu stap kuru komandu faniem, , grūti sekot kopš ir ciet
Posted: 24-03, 18:18 Post subject:
Nu kādreiz bija lapas un , vēl (ja pareizi atceros), esmu gājis cauri daudzām grupu mājas lapām, katrā valstī , bija viena franču lapa(neatceros adresi), kur bija šis vis
Par Gate 7 , pats Takis Tsokulas man patāstīja un vēl 2 online''pazinas'' no Nae Fildaefia Fanatiks un Kallipolli Gate 7
Vēl man ir ''paziņas'' no Boys San un Irriducibilli, , arī Orginal 21(Larrisa), Gate 4, tā kā šat tad pastāsta kas notiek
Vēl Black Army Stockholm, Hells Angels MC, arī Djurgarden ultras, abi ne jau man, bet manām paziņām(realā dzīvē) ir sasitība.
Un vēl man ir jocīga atmiņa , kad skatos spēli mēģinui saskatīt ''bannerus'' stadionā
Nu Lv: par jeb kuru klubu eiro kausos un izlasi, čempī, esmu tuvāk Rīgai - tā tad Skonto , bet galvanais lai jaunie spēlētāji progresē.
Этой дружбы уже давно нет. Причём бружили не Лех и Спартак, а Юнион (ОФ образование Спартак Москва) и Бригада Баници + Янг Фрикс (ОФ образования Лех Познань).
Posted: 13-05, 19:20 Post subject:
Polijā bija ja labi atceros kādu 10 klubu savienība pret Legia, Krakovia un Arka , vismaz tā esmuu lasījis .... kad internetes vēl bija returms un es īsti neatceros
Chelsea-Lazio bija saikne arī , fašitus lieta, vienā filmā redzēju
Chelsea laikam arī ir saikne ar Bristol Rovers vai City, īsti neatceros
jop. tas gan. diez gan ilgu laiku Lazio un Chelsea bija sabiedrotie right-wing sakarā. tagad mazliet viss pierimies, bet , joprojām ir labas attiecības, zinu, ka Lazio ultras pievienojās Chelsea ultrām, kad Chelsea viesojās Romā CL spēlē pret As Roma.
tāpat Curva Nord bieži redzams baneris ar Chelsea logo:
Posted: 26-05, 16:50 Post subject:
Lazio un Chelsea ir brothers.
Es nezinu kādēļ tā, bet es esmu rerdzējos Lazio banneus otrādi, tad kad protesti, incidenti, Ja pavēro tad ir bet tagad TV nerāda tik daudz banners un incidentus grūti pateikt
Arī Svastika, ''celtic cross'' curva nord ir bijis otrādi
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum