Posted: 03-09, 22:42 Post subject:
Andri - Atceries OM pagajuschi vai aizpagaajuscho sezon CL, kad baigi lietus lija un uudens kaa pa uudenskritumu teceeja pa kaapneem tur kur Velodrome stadionaa seez pretinieku fani, bija skaists skats
Jāteic, ka mačs mūsu komandas izpildījumā bija diezgan nekāds. Jācer, ka Starkovs izdarīs pareizos secinājumus, jo nevar būt tā, ka vidējā līnija nepietur bumbu un neapgādā ar to uzbrucējus. Iepriecināja vienīgi Cauņa un Rudņevs.
Kas attiecas uz horvātu faniem, tad uz šo jautājumu viņu pašu pārstāvis atbildēja, ka sastāvs ir MIXED. Gan no Splitas, gan no Zagrebas, gan citurienes. Par konkrētu klubu pārstāvjiem info nav.
Last edited by Andris on 04-09, 11:59; edited 1 time in total
Vismaz stadionā bija Torcida, BBB un Riejka karogi.
Nu Horvaatijaa ir tik 4 komandas Dinamo(BBB), Hajduk(Tircida), Osijek(Kohorta) un Rijeka(Armada), paareejaas ir loti mazas un maz fanu.
Cik esmu redzeejis Horvaatu Liigi BBB un Torcida izbraukumaa ir vairaak kaa maajas komandu fani, bet jau 2 gadus meesmu redzeejis Nogometnaja Liga
Andri, thank's
Starp citu Rijeka fani bija netālu no H sektora,ja nemaldos K sektora pašā stūrī kādi 5 cilvēki bija + vēl bija izkarināts neliels banneris ar Lauru lapu vainagu un apakšā uzraksts Rijeka.
Posted: 04-09, 20:37 Post subject:
scorp wrote:
Tiem, kas bļāva "Serbija, Serbija" - stulbi tas bija.
Pilniigi piekriitu, par cik nekad neesmu atbalstiijis Serbiju, un nevienu vinu klubu(kaut gan zinaamu iemeslu deel OFK Blue Union man vislabaak patiik, skatos CZ-Par un par Kosovu man ir savs veidoklis
Фото трибун с матча нету ?
Много хорватов приехало ? Были какие-то интересные события на или вокруг матча ?
Internetā neko īpašu neatradu, tāpēc uztaisīju dažus screenus no video (kvalitāte video nav tā labākā, bet tomēr tas ir vairāk, nekā nekas).
Manā vērtējumā horvāti, kas aizņēma vienu pilnu (malējo) sektoru, mača laikā ne ar ko īpašu neizcēlās, ja vien pie īpašiem nopelniem nepieskaita vienu laukumā uzmestu faijeru, kā arī dažus faijerus sektorā (uz zemes). Par ārpusmača aktivitātēm man info nav.
Spriežot pēc redzētajiem banneriem, daļa no horvātu līdzjutējiem bija citās zemēs dzīvojošie (piem. Sweden). Screenshotā var redzēt arī Torcida un BBB bannerus.
H sektorā horvātu līdzjutējus īpaši dzirdēt nevarēja, jo atbalsts bija gandrīz nonstopā (protams, vienmēr var vēl labāk). Priecēja mača noslēgumā sektoram pievienojušies bundzinieki. Domāju, ka ar viņiem var sanākt laba sadarbība.
No manas puses viss. Ja vēl kāds var ko piebilst, labot - lūdzu!
kas par konfliktu bija sākumā, pirms spēles cik sapratu. Laikam UL biedri kaut ko nevarēja sadalīt ar saraujiem vai ar bunģieriem. Kaut ko man pēc spēles kāds stāstīja, bet nu vēlētos zināt ko vairāk no iesaistītajām personām.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum