Posted: 04-12, 14:08 Post subject:
ISRAEL TOP FIRMS Hapoel Tel-Aviv - Tel-Aviv border front 88,Hapoel Supporters group,anti haifa coalition,ziga gang
Maccabi Haifa - Nagila hava firm (NHF) , Haifa boys , Judeon , R crew
Posted: 17-08, 18:49 Post subject:
LFF piedāvājums ir 570Ls.
Iekļauts:
4naktis viesnīcā Grand Beach 4* ar brokastīm (divvietīgā istabā) ,
transports, ekskursijas ar vietējo gidu krievu valodā,
1 pusdienas, futbola biļetes, ieejas maksas Cēzarejā un Akko.
Posted: 05-09, 22:03 Post subject:
apsveicu visus ar uzvaru par izrelu izbraukuma! man tads 1 jautajums esmu kanekaa arpus lv un nesanaca redzet speli vai kads var iedot linku kur to var nokacat vai ar varam kautka sarunat kam ir ierakstits atsutit man?!
Posted: 06-09, 04:05 Post subject:
es ar esmu aarpus lv,man ir diezan leens internets,un nesanaaca veerot tieshraidi pilniibaa...taads pats luugums-gribeetu redzeet sho matchu PILNIIBAA!
kas var paliidzeet?!
Posted: 06-09, 15:49 Post subject:
ari visus apsveicu un jaatzist ka loti patikami bija verot sho speli, ja Latvijas izlases paraditais sniegums bija augsts un reti bija redzams kads rupjsh brakis musejo izpildijuma, ka vienigo iznemumu varu tik minet Karlisona staveshanu pie vartiem kad Verpakovskis ar vel kadu neaceros ko no musu izlases tik smuki apspeleja ar bumbu un tik smuka piespele gar vartiem kur Karlisona uzdevums izklupiena gut vartus... bet bija laba spele un izredzes tik uz D. Afriku paliek lielas!!!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum