Luxemburg — LATVIJAS ULTRAS

LAT futbola forums
Luxemburg
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    LATVIJAS ULTRAS Forum Index -> Atlase uz WC 2010
# :: #  
Author Message
ovi
ultras

PostPosted: 29-03, 18:45    Post subject:

maarc wrote:
aizbraukushie malachi. vislaik dzirdeet vareeja pa tv. likaas ka speele notiek Latvijaa. labs supports. un soliidas shalliites visiem. lkm taa daavana no lff. bet tas nenoziimee ka Latvijas ultru shalliishu jautaajums paliek gaisaa karaajoties Very Happy
un kam bija taas bungas? kaadam no LFF fanu paarstaavjiem, namejieshiem vai Latvijas Ultras paarstaavjiem? taas bija primaa!

bungas dazhos mometos bij pa daudz Wink visuma zoliids supports,malachi puikas.
Back to top
zigiss
ultras

PostPosted: 30-03, 08:25    Post subject:

LTV7 atkārtojums trešdien 14.00

(otrdien atkārto Latvija:Izraēla)
Back to top
528
ultras

PostPosted: 30-03, 10:06    Post subject:

ovi wrote:
maarc wrote:
aizbraukushie malachi. vislaik dzirdeet vareeja pa tv. likaas ka speele notiek Latvijaa. labs supports. un soliidas shalliites visiem. lkm taa daavana no lff. bet tas nenoziimee ka Latvijas ultru shalliishu jautaajums paliek gaisaa karaajoties Very Happy
un kam bija taas bungas? kaadam no LFF fanu paarstaavjiem, namejieshiem vai Latvijas Ultras paarstaavjiem? taas bija primaa!

bungas dazhos mometos bij pa daudz Wink visuma zoliids supports,malachi puikas.

ar bungām bija tie paši kuzmiči, kas ir rīgā. zb nedaudz viņi ar tām bungām, kaut ko nesaprotamu dauzīja. Tiesa redīs aizgāja ar viņiem parunāties, un pirmais ko viņi atbildēja redīsam bija - es zināju, ka jūs atnāksiet Razz
Bet nu tad tika paskaidrots ka ja dziedam lai nedaudza un beigās jau bija diezgan ok
Back to top
Totalsfans
ultras

PostPosted: 30-03, 10:17    Post subject:

brīžiem pa TV varēja saklausīt ka šie ar bungām mēģina pielāgoties dziedāmajam gabalam, tikai čaļiem tā sūdīgi sanāca..
Back to top
academic
ultras

PostPosted: 30-03, 10:50    Post subject:

Vai spēli kāds var ierakstīt un nošārēt?
Back to top
petrini
ultras

PostPosted: 30-03, 13:07    Post subject:

jā, vot gribētos no malas redzēt&dzirdēt Smile Tā jau likās, ka līmenī bijām puslīdz. Sākumā luxi ar kaut ko veidoja, bet otrajā puslaikā faktiski apklusa. Vai nu es viņus nedzirdēju, jo jau bija skaidrs, ka vinnēsim Smile

Čaļi super nospēlēja, un pats patīkamākais, ka šoreiz maiņas stirpināja spēli, nevis kā kādreiz, kad tās tika atliktas uz pēdējo brīdi, lai tik galīgi visu nesačakarē. Smile

Jā un gribētos padalīties ar diviem citātiem:
1. atpakaļ ceļā spiedām, cik nez būs no tā aktīvā Lux fanu sektoru Rīgā, un minime sacīja, ka labi, ja kādi 3, jo jābūt galvā pistam lai fanotu par tādu komandu Very Happy
2. Kad ļotaks nolaidās Rīgā, daži mūsu puiši sāka graut : "Viņa nokrita, viņa nokrita" Very Happy
Back to top
Fry
ultras

PostPosted: 30-03, 15:04    Post subject:

academic wrote:
Vai spēli kāds var ierakstīt un nošārēt?

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1700931

tikai nezinu, vai link atvērsies, ja neesi reģistrēts torrents.ru
Back to top
maarc
ultras

PostPosted: 30-03, 16:12    Post subject:

petrini wrote:

2. Kad ļotaks nolaidās Rīgā, daži mūsu puiši sāka graut : "Viņa nokrita, viņa nokrita" Very Happy

Very Happy
Back to top
mozolis
ultras

PostPosted: 30-03, 17:26    Post subject:

kam ir bildes no sektora Luxemburgā varat atsūtīt?? mozolis@tvnet.lv
Back to top
528
ultras

PostPosted: 30-03, 20:06    Post subject:

man laikam jāatvainojas par savu, iespējams, neadekvāto uzvedību atpakaļceļā Smile
Back to top
academic
ultras

PostPosted: 30-03, 20:57    Post subject:

528 wrote:
man laikam jāatvainojas par savu, iespējams, neadekvāto uzvedību atpakaļceļā Smile

man netraucēja, bet ja kādam kas šķita so so, tad tu taču apsolījies kompensēt 3dien sektorā Smile
Back to top
rediiss
ultras

PostPosted: 30-03, 21:09    Post subject:

mozolis wrote:
kam ir bildes no sektora Luxemburgā varat atsūtīt?? mozolis@tvnet.lv

Aizbliezu Tev dažas bildes.
Back to top
528
ultras

PostPosted: 30-03, 21:16    Post subject:

academic wrote:
528 wrote:

man netraucēja, bet ja kādam kas šķita so so, tad tu taču apsolījies kompensēt 3dien sektorā Smile

par šo tu varētu ko sīkāk pastāstī ? ko es solīju, par ko īsti runa ? Smile
Back to top
petrini
ultras

PostPosted: 30-03, 21:29    Post subject:

528 wrote:

interesanti ar stjuartu-pedinju runaajies Smile bet taa jau nekas traks nebija, lai gan protams jautaajumis par tavu iespeejamo palikshanu aiz borta pastaaveeja Very Happy
Back to top
rediiss
ultras

PostPosted: 30-03, 22:02    Post subject:

petrini wrote:
528 wrote:

interesanti ar stjuartu-pedinju runaajies Smile bet taa jau nekas traks nebija, lai gan protams jautaajumis par tavu iespeejamo palikshanu aiz borta pastaaveeja Very Happy

Tā kā lidmašīnā nodevos miegam, tad vēlos atreferējumu par 528 un lidojošā peģika sarunu. Kas attiecas uz 528, tad viss tiešām bija norm, ja vien neskaita ārprātīgo daudzumu ar mātes vārdiem, ko viņš dāsni bārstīja Smile
Back to top
Post new topic   Reply to topic    LATVIJAS ULTRAS Forum Index -> Atlase uz WC 2010 All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Форум работает на базе FlyBoard.ru | Архив