Tā kā lidmašīnā nodevos miegam, tad vēlos atreferējumu par 528 un lidojošā peģika sarunu. Kas attiecas uz 528, tad viss tiešām bija norm, ja vien neskaita ārprātīgo daudzumu ar mātes vārdiem, ko viņš dāsni bārstīja
tas bija pirms iekaapshanas - 528 ar to zelli reizee gaaja uz lotaku un painteresejaas vai vinjam ir narkotikas, alkohols un cigaretes bet intersanti, kaapec stuarts lidz mums nenaaca - tikai vienu reizi kaut kaadu suuda zhurnaalu nesa.
Tā kā lidmašīnā nodevos miegam, tad vēlos atreferējumu par 528 un lidojošā peģika sarunu. Kas attiecas uz 528, tad viss tiešām bija norm, ja vien neskaita ārprātīgo daudzumu ar mātes vārdiem, ko viņš dāsni bārstīja
tas bija pirms iekaapshanas - 528 ar to zelli reizee gaaja uz lotaku un painteresejaas vai vinjam ir narkotikas, alkohols un cigaretes bet intersanti, kaapec stuarts lidz mums nenaaca - tikai vienu reizi kaut kaadu suuda zhurnaalu nesa.
nu lamāties man patīk )
pag es stujartam prasīju vai jamam nav nakotikas ? vai viņš man ? man toč nebija, a jamam moška kas bija ne ?
Izklausās, ka tiešām labi gājis
Mani, diemžēl, gripa piebeidza, 6dien bija 39,9, un nācās vien skatīties pa tv
Dzirdēt jūs tiešām varēja ļoti labi.
Dakteris, teorētiski, rīt uz spēli nelaiž, tad jau manīs kā būs
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3
Page 3 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum