| # :: # |
| Author |
Message |
mozolis ultras

|
Posted: 25-04, 20:22 Post subject: |
|
|
apsveikums no mums ar!! FK Jelgavas!!!
tā tik turēt! lai veicās arī šauļos!! |
|
| Back to top |
|
 |
Roman ultras
|
Posted: 25-04, 21:03 Post subject: |
|
|
....
Last edited by Roman on 10-05, 23:25; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
mozolis ultras

|
Posted: 28-04, 22:49 Post subject: |
|
|
un vēl izaku lielo kaunu Barons ultrām kuri nav spējīgi ierasties un atbalstīt savējos! ok varbūt bija bet vairāk kā pīkstienu tad no viņiem nedzirdēju! gaidu jūs jelgavā!! nu lai var just kādu pretestību ar tribīnēs!!
tas ir mans personīgais viedoklis tur nav iesasitīts FK JELGAVA ultras!!! tik es!
nu ko varat??? |
|
| Back to top |
|
 |
Andris ultras

|
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 08-05, 11:59 Post subject: |
|
|
| mozolis wrote: | un vēl izaku lielo kaunu Barons ultrām kuri nav spējīgi ierasties un atbalstīt savējos! ok varbūt bija bet vairāk kā pīkstienu tad no viņiem nedzirdēju! gaidu jūs jelgavā!! nu lai var just kādu pretestību ar tribīnēs!!
tas ir mans personīgais viedoklis tur nav iesasitīts FK JELGAVA ultras!!! tik es!
nu ko varat??? |
Liekas ka kādi 6 cilvēki bija jelgavā priekš mums tas ir ļoti slikts sniegums. Bet nu nekas, labosimies  |
|
| Back to top |
|
 |
loop ultras
|
Posted: 08-05, 12:56 Post subject: |
|
|
es jau protams, savukaart vareetu uzbraukt par Jelgavas FK pasivitaati Liepājā:
| mozolis wrote: | | vairāk kā pīkstienu tad no viņiem nedzirdēju! |
|
|
| Back to top |
|
 |
mozolis ultras

|
Posted: 10-05, 10:51 Post subject: |
|
|
| nu mums ir smags sezonas sākums pārāk daudz izbraukumi nevar pavilkt visus!! valka, ventspils, liepāja, valmiera ir ko braukt!!! bet centīsimies lai nav tā ka nav neviena!! |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 15-06, 17:27 Post subject: |
|
|
Ko tad basketbola fani(ultras) pa vasaru dara?  |
|
| Back to top |
|
 |
mozolis ultras

|
Posted: 15-06, 22:02 Post subject: |
|
|
| daži pa futbolu ņemās!!! paskaties barons ultras daži ir ar CC |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 16-06, 17:01 Post subject: |
|
|
nu tie jau pasi par sevi!!! vai nedomajat uz u-20 basketbola izlases maciem savakties kopa???? cik zinu tad basketbola savieniba ap kadam 100 biletem uz macu dos!!! un tada veida varetu savakties cilveki kas piemeram bija uz baltijas kausu fuci???? es piemeram biju kautgan sava dzive ta man bija 4reize!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
Arminiu ultras

|
Posted: 16-06, 19:41 Post subject: |
|
|
В соперницы россиянкам достались
Латвия, Белоруссия и Бразилия
В Мадриде прошла дополнительная жеребьевка женского турнира Игр-2008, в ходе которой по двум группам были распределены команды, получившие последние пять путевок в Пекин, сообщает официальный сайт ФИБА. Напомним, сборные Латвии, Белоруссии, Чехии, Испании и Бразилии отобрались на Олимпиаду по итогам межконтинентального квалификационного турнира, состоявшегося в испанской столице на прошлой неделе. Таким образом, состав групп олимпийского баскетбольного турнира определился полностью и выглядит следующим образом.
Группа A: Австралия, Белоруссия, Бразилия, Корея, Латвия, РОССИЯ.
Группа B: Испания, Китай, Мали, Новая Зеландия, США, Чехия.
Расписание игр сборной России на групповом этапе. 9 августа - Латвия - РОССИЯ, 11 августа - Корея - РОССИЯ, 13 августа - Белоруссия - РОССИЯ, 15 августа - РОССИЯ - Бразилия, 17 августа - Австралия - РОССИЯ.
В 1/4 финала из обеих групп выходят по четыре лучшие команды. |
|
| Back to top |
|
 |
British ultras

|
Posted: 17-06, 00:28 Post subject: |
|
|
Впервые Латвия(после 1991) на Летней Олимпиаде представенна в КОМАНДНОМ виде спорта!
Наши девчёнки молодцы  |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 17-06, 08:10 Post subject: |
|
|
Isteniba baigais prieks par musu meitenem! Cerams ka tik Ieva Tare izveselosies! Jo maca pret Angolu meitene skreja uzbrukuma, paklupa un izgrieza roku!  |
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 19-06, 12:43 Post subject: |
|
|
| KarlisASK wrote: | nu tie jau pasi par sevi!!! vai nedomajat uz u-20 basketbola izlases maciem savakties kopa???? cik zinu tad basketbola savieniba ap kadam 100 biletem uz macu dos!!! un tada veida varetu savakties cilveki kas piemeram bija uz baltijas kausu fuci???? es piemeram biju kautgan sava dzive ta man bija 4reize!!!  |
Klau kārli, ieteiktu daudz nerunāt, ja nezini kas un kā ir.
Kas tad dinārs nevar supu novākt ? par to nemaksā ?
Nedomāju, ka šeit esošajiem cilvēkiem ir liela interese kliegt hokeja saukļus basketbolā. ļoti labi takš visiem ir zināms, kas notiek ar izlases suportu basīti un hoķī. Man tas šķiet pretīgs. |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 19-06, 18:53 Post subject: |
|
|
doma man sita te hokeja fanosana patik???? nepatik!! es jau ar daudziem esmu runajis no ask faniem un mes jau lenam spiezam uz to ka vajag dziedzat, sauklu daudzveidiba vismaz kadi 7-10 saukli!!! piemeram kad bija fucis lv vs est man radas daudzas jaunas idejas ko varetu jaunu izdomat jo sada tipa fanosana man un vel daudziem iet pie sirds un jau nakamaja diena kad bija basis sievietem lv vs blr man pilnigi bija besis no tas fanosanas tapat ka vel daudziem kas iepriekseja diena bija uz fuci!!!! sobrid es jau zinu ka kadi 40 cilveki ari stavetu kajas un dziedatu fanotu ta ka nakas visu speli! vnk jo lielaks barins jo labak speletajiem uz laukuma spelejas!! un es ar dinaru jau labu laiku neesmu runajis vnk zinu ka bus biletes uz u 20 turniru pieejamas par brivu!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
|