| # :: # |
| Author |
Message |
maarc ultras

|
Posted: 05-02, 19:19 Post subject: |
|
|
| 528 wrote: | aga, iedošu katram pa trīs taurītēm, pats blakus barkānam ar lielu tauri stāvēšu. Vēl man būs cepure ar vikingu ragiem, pie katra raga pa trīs taurītēm, mugurā Latvijas hokeja izlases krekls, uz muguras uzraksts - Astoņi poļši mani neņem, ap kaklu, rokām, kājām man būs šallītes ar sdk namejs simboliku, kājās apenes ar apskāvušos barkānu un dināru.
meklējiet mani pūlī  |
neaizmirsti uz vaigiem uzkrāsot karodzinjus! |
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 06-02, 12:30 Post subject: |
|
|
pareizi uz viesiem vaigiem  |
|
| Back to top |
|
 |
Huuns ultras
|
Posted: 06-02, 21:13 Post subject: |
|
|
nabaga jurchiks:
Ar lielām šausmām saņēmu sūdzību par to, kad kādu bērnu esmu nobiedējis hokeja laikā. Gribu piebilst, ka šis ir pirmais gadījums manā fanošanas laikā, kad kāds bērniņš no manis nobaidās. Jautājums vecākiem, ko dara bērniņš, kad ir HELOVĪNI? Visu dienu pavada zem segas?
Pie manis spēles laikā nāk pat jaunāki bērniņi, prasa autogrāfus, bildējos.Uzprasiet jebkuram hokeja apmeklētājam,vai vīņš pazīst Jurčiku Raganu, es domāju, kad atbilde būs 99.99% apstiprinoša.
Vecākiem vajadzēja man palūgt, lai novelku masku, lai parādu bērniņam patieso seju, un nebūtu nekādu problēmu.
Jautājums Dinamo vadībai, es visu sezonu biju maskā, izbraukumos Liepājā, Maskavā ar METRO braucu ar visu masku , HELOVĪNOS pat uz LATVIJAS himnu pret “SKA” biju laukuma vidū “Arēnā Rīga”, it kā problēmas nebija, bet te pēkšņi 3. februārī ir sūdzība. Kam to vajag?
Piedodiet fani ,bet tagad dēļ šīs sūdzības man nav atļauts atrasties neveinā citā sektorā, kā tikai pie faniem.
Ieteikums Dinamo vadībai, kādreiz nokāpiet arī lejā vestibilā, pie prastiem ļaudīm, un sapratīsiet, kas ir fanošana,dēļ kā mēs esam…
JURČIKS
Raksta autors Jurčiks.
Esmu par līdzjutēju emocijām, kaut gan no spēles daudz neredzu, bet to daru dēļ komandas un Jums. |
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 06-02, 22:11 Post subject: |
|
|
Taisam banerus Jurčika atbalstam ?  |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 09-02, 23:19 Post subject: |
|
|
ka tad gaja tiem kas bija taja shodienas pasakuma Arena Riga?  |
|
| Back to top |
|
 |
Leitis ultras

|
Posted: 10-02, 14:04 Post subject: |
|
|
| Kaa vienmer : Latvija,Latvija |
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 11-02, 07:45 Post subject: |
|
|
| Leitis wrote: | | Kaa vienmer : Latvija,Latvija | vnk es ari gribeju itka iet uz pasakumu, bet mani tas SDK pazinojums biki nobiedeja, jo man pret vinjiem biki riebums ir radies pedeja gada! bet cik mani te kaitinaja manejie, tad nu dazs labs patstavigs shi portala lietotajs ari ir bijis, tik man nesaka vardu!  |
|
| Back to top |
|
 |
Edward ultras

|
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 13-02, 00:41 Post subject: |
|
|
cik nu es uzzinaju tad noteikti ne pirmdien itka jau bus redzams pa TV viss bet reali domats tik par hokeja faniem !!! cik sapratu debila dziesma skanejusi we are from Barcelona un ja karoce cerna ka teica  |
|
| Back to top |
|
 |
Huuns ultras
|
|
| Back to top |
|
 |
Karlis ultras

|
Posted: 14-02, 02:34 Post subject: |
|
|
vai nu es kludos vai ari viena no tiem foto es redzu Aisinu???  |
|
| Back to top |
|
 |
zigiss ultras
|
Posted: 15-02, 20:56 Post subject: |
|
|
| ojā aiziet arī pa tv reklāma ar zvaigzni D galvenajā lomā .. vēl viens iemesls labāk skatīties OS Eurosport |
|
| Back to top |
|
 |
Edward ultras

|
Posted: 15-02, 21:42 Post subject: |
|
|
Starp savējiem!
 |
|
| Back to top |
|
 |
528 ultras

|
Posted: 15-02, 21:45 Post subject: |
|
|
| zigiss wrote: | | ojā aiziet arī pa tv reklāma ar zvaigzni D galvenajā lomā .. vēl viens iemesls labāk skatīties OS Eurosport |
protams, Latvijas lielākajam fanam taču jābūt pirmajās rindās
bļaāāāāāā, tajā reklāmā lielākā daļa Dinamo sektora, protams tikai ne Dinamo kreklos  |
|
| Back to top |
|
 |
Leitis ultras

|
Posted: 15-02, 21:55 Post subject: |
|
|
Man ir kauns par Latvijas hokeja faniem  |
|
| Back to top |